• Betaalmethodes

Om het winkelen op internet zo eenvoudig mogelijk te maken hanteren wij verschillende betaalmethoden, zodat iedereen zonder problemen zijn bestelling kan plaatsen.

• Betaling per iDeal/Paypal/Mister Cash

Op onze nieuwe webshop kunt u ook veilig en snel betalen via het populaire en veilige iDeal/Paypal/Mister Cash systeem. Bij ontvangst van goedkeuring van uw betaling wordt uw order klaargezet voor verzending.
U wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de verdere voortgang van uw bestelling. Betalen per iDeal/Paypal/Mister is de snelste manier van betaling om snel over uw bestelling te beschikken.

• Betaling per directe bankoverschrijving

U kunt uw bestelling eenvoudig betalen via een overschijving of het telebankierpakket van uw bank. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u direct van ons een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer en onze bankgegevens.

• Onder rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. Bij rembourszendingen wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het maken van een afleverafspraak. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur. De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 15,-

[porto_recent_products view=”products-slider” per_page=”12″ pagination=””]