Gratis thuisbezorgen!

Alle producten worden gratis en op afspraak bij u thuis afgeleverd.

Meer keuze

Wij hebben meer keuze & kleur mogelijkheden, zodat het product helemaal naar uw smaak te vormen is.

Tevreden klanten

Door het aanbod van de nieuwste design producten van topkwaliteit, geven klanten ons hoge beoordelingen.

Onlinebedkopen: "GIGANTISCH veel mogelijkheden!"

Logo Sasa

Over ons

Onlinebedkopen.nl is een onderdeel van Sasa Furniture en is gespecialiseerd in de online verkoop van verschillende varianten bedden. Of u nu opzoek bent naar een metalen bed of zoekt naar een design futon bed bij onlinebedkopen bent u aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat zich richt op online verkoop en levering van bedden door heel Nederland en Belgie. Ook het adviseren over de inrichting behoort tot de mogelijkheden.


Klanten

Onlinebedkopen.nl levert alle bedden die u ook naar eigen smaak kunt samenstellen. De klant is bij ons erg belangrijk en daarom staat service hoog in het vaandel. Zo zijn wij 7 dagen per week telefonisch of per live-chat te bereiken, tot zelfs laat in de avond! Ook het afhalen van producten op afspraak kan bij ons in de avonduren en in de weekenden. Voor uw gemak hebben wij een afhaal locatie in Nederland en België.


Toeleveranciers

Omdat wij elke klant zo snel als mogelijk willen voorzien van de bestelde producten hebben wij speciale afspraken gemaakt met alle toeleveranciers van onze producten. Snelle levering is een van de belangrijkste voorwaarden die wij stellen. Zelfs bij producten die u zelf samenstelt garanderen wij een levertijd van 6 tot 12 weken, voor standaard kleuren geldt 3 tot 6 weken.

Omdat we een grote voorraad hebben en onze leveranciers gemiddeld binnen enkele weken kunnen leveren kunnen wij u snel voorzien van de bestelde producten via onze webshop. Dit met uitzondering van zelf samengestelde kleurencombinaties!


Webshop

Online winkelen is niet meer weg te denken. Omdat u veilig en vertrouwd wilt winkelen hebben wij een beveiligde website, kunt u veilig uw betaling verrichten via Ideal/Paypal/Mister Cash of betalen bij aflevering (rembours) en heeft u een duidelijk overzicht van alle producten, diensten en bedrijfsgegevens. Ook zijn wij aangesloten bij het webshop keurmerk wat u als klant de volgende garanties geeft:

  • U veilig kunt betalen
  • U zeker weet bij welk bedrijf u winkelt
  • Uw privacy gewaarborgd is
  • Er sprake is van een onafhankelijke geschillenbemiddeling
  • De Keurmerk-code door een winkel moet worden nageleefd
  • U een afkoelingsperiode van 14 dagen heeft

Samengevat: u kunt veilig en betrouwbaar winkelen.


Specialisatie en advies

Vanwege jarenlange ervaring in zowel verkoop als montage van meubelen kunnen wij u voorzien van alle benodigde informatie. Goed advies is erg belangrijk om de juiste keuze te maken en niet iets te kopen waar u later spijt van krijgt. Door onze ervaring kunnen wij u mogelijkheden tonen die u zullen verrassen. Zo ontstaat er voor elke klant een mogelijkheid, voor elk budget.


Postadres

Sasa Furniture
Fortuinstraat 17A
4611NM Bergen op Zoom
Nederland
Wij zijn tevens 24/7 via info@onlinebedkopen.nl of het contactformulier te bereiken, en doen ons best u binnen enkele uren te beantwoorden.